Balandžio 4 d. 17.30 val. Gargždų kino teatre „Minija” vyks viską vainikuojantis akcijos renginys

Klaipėdos r. pedagoginės psichologinės tarnybos specialistai, minėdami Pasaulinę  autizmo supratimo dieną (balandžio 2 d.), siekia didinti Klaipėdos rajono ugdymo įstaigų bendruomenių supratimą apie autizmo spektro sutrikimą turinčių žmonių pasaulį, jų priėmimą, palaikymą ir visokeriopą paramą.

Nuo kovo 1 d. kvietėme Klaipėdos rajono ugdymo įstaigas įsitraukti į mūsų organizuojamą akciją ,,ESAME SKIRTINGI, BŪKIME KARTU‘‘. Darželių vaikai, mokyklų mokiniai su tėvais ir pedagogais kūrė darbus, kurie buvo patalpinti Facebook paskyroje (https://www.facebook.com/groups/1132764637541092 ), rinko patiktukus.

Balandžio 4 d. 17.30 val. Gargždų kino teatre „Minija” vyks viską vainikuojantis akcijos renginys – filmo ,,Kaip ,,Titanikas” mane išgelbėjo” peržiūra ir apdovanojimų įteikimas. Savo džiaugsmais ir rūpesčiais, auginant vaiką su autizmo spektro sutrikimu, pasidalins mama Jūratė.

Renginys yra nemokamas, tačiau būtina išankstinė registracija (nuoroda registracijai https://forms.gle/mEcWcmNTdE4GpQaYA). Renginio dalyviai bus vaišinami spragėsiais. Į susitikimą kviečiami visi – mokytojai, tėvai, vaikai, draugai, seneliai… Tai puiki proga pabūti KARTU!

Mūsų akcijos draugai: Klaipėdos r. Švietimo centras, Gargždų kino teatras „Minija“, UAB „Minė“, R. Daukšienės „Spalvotos raidės“, picerija – kepyklėlė „Ievos skanėstai“ ir šaunūs savanoriai. Nuoširdus jiems ačiū!